Search


Current filters:
Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 11-20 of 54 (Search time: 0.001 seconds).
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
8PHYSICAL FITNESS LEVELS AMONG COMMUNITY-DWELLING IN ONGKHARAK DISTRICT, NAKHON-NAYOK PROVINCEJINTANA TANYONG; จินตนา ตันหยง; Kanda Chaipinyo; กานดา ชัยภิญโญ; Srinakharinwirot University; Kanda Chaipinyo; กานดา ชัยภิญโญ; kanda@swu.ac.th; kanda@swu.ac.th
27ANTI-ACNE INDUCING BACTERIAL ACTIVITY OF OCIMUM GRATISSIMUM LEAF OIL MICROEMULSION AND NANOEMULSIONNETNAPA ONTAO; เนตรนภา อ้นเต่า; Sirivan Athikomkulchai; ศิริวรรณ อธิคมกุลชัย; Srinakharinwirot University; Sirivan Athikomkulchai; ศิริวรรณ อธิคมกุลชัย; sirivan@swu.ac.th; sirivan@swu.ac.th
16THE ISOLATION OF BIOACTIVE COMPOUNDS FROM THE BRANCHES OF PLUMBAGO INDICA L.SIRAWIT MANYAEM; สิรวิชญ์ มั่นแย้ม; Siritron Samosorn; สิริธร สโมสร; Srinakharinwirot University; Siritron Samosorn; สิริธร สโมสร; siritron@swu.ac.th; siritron@swu.ac.th
19PHYTOCHEMICALS FROM ROOT BARKS OF GARCINIA COWA ROXB. AND ANTIOXIDANT ACTIVITYPONGSAN KORNANAN; พงศ์สันต์ กรอานันท์; Sunit Suksamrarn; สุนิตย์ สุขสำราญ; Srinakharinwirot University; Sunit Suksamrarn; สุนิตย์ สุขสำราญ; sunit@swu.ac.th; sunit@swu.ac.th
19IMPROVEMENT OF MUTANT YEAST STRAIN AS STRATER CULTURE TO ENHANCE FLAVOR QUALITY OF ARABICA COFFEEYAOWAPA MEEAMPUN; เยาวภา มีอำพันธ์; Sukhumaporn Krajangsang; สุขุมาภรณ์ กระจ่างสังข์; Srinakharinwirot University; Sukhumaporn Krajangsang; สุขุมาภรณ์ กระจ่างสังข์; sukhumaporn@swu.ac.th; sukhumaporn@swu.ac.th
16BIOLOGICAL FUNCTION OF GLY-CYS-RICH REGION AND PRO-ARG-RICH REGIONOF CRUSTINS FROM WHITELEG SHRIMPTHASSANEE SRISOOK; ทัศนีย์ ศรีสุข; Suchao Donpudsa; สุเชาวน์ ดอนพุดซา; Srinakharinwirot University; Suchao Donpudsa; สุเชาวน์ ดอนพุดซา; suchao@swu.ac.th; suchao@swu.ac.th
16DEVELOPMENT OF HIGH-PERFORMANCE LIQUID CHROMATOGRAPHY FOR THE DETERMINATION OF ALLANTOIN, NIACINAMIDE AND SALICYLIC ACID IN COSMETIC PRODUCTSNUTJARIN SANIT; นุชจรินทร์ สนิท; Piyada Jittangprasert; ปิยะดา จิตรตั้งประเสริฐ; Srinakharinwirot University; Piyada Jittangprasert; ปิยะดา จิตรตั้งประเสริฐ; piyadaj@swu.ac.th; piyadaj@swu.ac.th
19CLASSIFICATION OF BEEF AND PORK USING DEEP LEARNING TECHNIQUESPEEYAPAK SOMVITOON; ปียพักตร์ สมวิทูร; Ruangsak Trakunphutthirak; เรืองศักดิ์ ตระกูลพุทธิรักษ์; Srinakharinwirot University; Ruangsak Trakunphutthirak; เรืองศักดิ์ ตระกูลพุทธิรักษ์; ruangsak@swu.ac.th; ruangsak@swu.ac.th
21SYNTHESIS AND APPLICATION OF SILVER NANOPARTICLES AND THEIR NANOCOMPOSITE MATERIAL WITH CARBON DOTS AS COLORIMETRICAND FLUORESCENT SENSOR FOR ENVIRONMENTAL AND SUPPLEMENT SAMPLESRATCHADAPORN SEEDAD; รัชฎาภรณ์ สีแดด; Kriangsak Songsrirote; เกรียงศักดิ์ ส่งศรีโรจน์; Srinakharinwirot University; Kriangsak Songsrirote; เกรียงศักดิ์ ส่งศรีโรจน์; kriangsaks@swu.ac.th; kriangsaks@swu.ac.th
19A COMPARATIVE STUDY ON THE EFFECT OF ALCOHOL-BASED HANDSANITIZERS IN SPRAY AND GEL FORMULATION ON THE SKIN OF THE HANDSCHANANYA SUWANCHAI; จณัญญา สุวรรณฉาย; Montri Udompataikul; มนตรี อุดมเพทายกุล; Srinakharinwirot University; Montri Udompataikul; มนตรี อุดมเพทายกุล; montri@swu.ac.th; montri@swu.ac.th