Browsing by Subject Pharmacology

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 21 to 25 of 25 < previous 
Issue DateTitleAuthor(s)
16THE OPTIMIZATION OF FORMULATION FACTORS AFFECTING THE DEVELOPMENT OF SOLID DISPERSION FROM Andrographis paniculata EXTRACT USING CENTRAL COMPOSITE DESIGNCHANICHA NONTASIRICHAYAKUL; ชณิชา นนทศิริชญากุล; Chutima Wiranidchapong; ชุติมา วีรนิชพงศ์; Srinakharinwirot University; Chutima Wiranidchapong; ชุติมา วีรนิชพงศ์; chutimav@swu.ac.th; chutimav@swu.ac.th
19OPTIMIZATION OF FORMULATION FOR ENHANCING STABILITYOF SILICONE EMULSION CONTAINING KARANDA FRUIT EXTRACTAUJJITA JAITHAM; อัจจิตา ใจธรรม; Duangratana Shuwisitkul; ดวงรัตน์ ชูวิสิฐกุล; Srinakharinwirot University; Duangratana Shuwisitkul; ดวงรัตน์ ชูวิสิฐกุล; duangrats@swu.ac.th; duangrats@swu.ac.th
15STUDY OF ACTIVITIES FOR RADICAL SCAVENGING  AND ACETYLCHOLINESTERASE INHIBITOR IN AEGLE MARMELOS LEAVES AND FRUITS AND THE EXPRESSION OF GENE RELATED TO ACTIVE SUBSTANCESPINYAPAT TANSIN; ภิญญาภัทร ธัญญ์สิน; Worapan Sitthithaworn; วรพรรณ สิทธิถาวร; Srinakharinwirot University. Faculty of Pharmacy
14STUDY OF EFFICACY AND STABILITY OF CASSIA ALATA GEL FOR ANTIMICROBIAL ACTIVITIESSUCHADA TIASRIPATTANASUK; สุชาดา เตียศรีพัฒนสุข; Duangratana Shuwisitkul; ดวงรัตน์ ชูวิสิฐกุล; Srinakharinwirot University. Faculty of Pharmacy
17VALIDATION OF HPLC METHODS FOR QUANTITATIVE DETERMINATIONOF EMBELIN AND CYANIDIN-3-O-GLUCOSIDE EXTRACTEDFROM FRUITS OF ARDISIA ELLIPTICA THUNBSARANYA BENCHAKITNITHI; ศรัญญา เบญจกิจนิธิ; Weerasak Samee; วีระศักดิ์ สามี; Srinakharinwirot University. Faculty of Pharmacy