Faculty of Agricultural Product Innovation and Technology Collection home page

Browse
Subscribe to this collection to receive daily e-mail notification of new additions RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 3 of 3
Issue DateTitleAuthor(s)
18DEVELOPMENT OF PROPOLIS ENCAPSULATED BEADS FOR ENHANCING FRESHNESS AND REDUCING THROAT IRRITATIONSASIWIMON NAKSURIYAWONG; ศศิวิมล นาคสุริยวงษ์; Pisit Dhamvithee; พิสิฏฐ์ ธรรมวิถี; Srinakharinwirot University; Pisit Dhamvithee; พิสิฏฐ์ ธรรมวิถี; pisitd@swu.ac.th; pisitd@swu.ac.th
18CHANGES IN PHYSICOCHEMICAL PROPERTIES AND ANTIOXIDANT ACTIVITIES DURING FERMENTATION OF THAI HERBS WITH RAW HONEYNICHTIMA UAPOONPHOL; นิชธิมา เอื้อพูนผล; Teerarat Itthisoponkul; ธีรารัตน์ อิทธิโสภณกุล; Srinakharinwirot University; Teerarat Itthisoponkul; ธีรารัตน์ อิทธิโสภณกุล; teerarat@swu.ac.th; teerarat@swu.ac.th
17HIGH-PRESSURE ASSISTED ENZYMATIC EXTRACTION OF TIGER PEANUTS PROTEIN HYDROLYSATES AND PRODUCT DEVELOPMENT OF PLANT-BASED MILK FOR GENERATION Z CONSUMERSNICHANAN KAEWNUALPAN; นิชานันท์ แก้วนวลพันธุ์; Pisit Dhamvithee; พิสิฏฐ์ ธรรมวิถี; Srinakharinwirot University; Pisit Dhamvithee; พิสิฏฐ์ ธรรมวิถี; pisitd@swu.ac.th; pisitd@swu.ac.th
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 3 of 3